شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو، با بهرهگیری از تجربههای فراوان در سالهای اخیر، فعالیتهای بازرگانی را در زمینههای متفاوتی با موفقیت به انجام رسانده است؛ برای برسی هر چه بیشتر با ما در ابزار ترید همراه باشید.
فهرست مطالب
فعالیت های شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو
سرمایه گذاری به کمک هشت آرزو
کار در بازارهای مالی نیازمند دانش و تجربه بالایی است. تیم سرمایهگذاری شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو با بهترین تجربه در این زمینه هم اکنون در بازارهای مالی مختلف فعالیت میکند. علاوه بر این سرمایه گذاری در استارت آپها و همچنین شرکت های دانش بنیان همواره یکی از اهداف اصلی این شرکت است.
چرخه صنایع فولادی هشت آرزو
فعالیت در مدار فولادی یکی از تخصصهای اصلی شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو میباشد. تیم متخصص این شرکت در زمینههای مختلف صنعت فولاد از جمله سنگ آهن، گندله، آهن اسفنجی، شمش، میلگرد، تیرآهن و ورق تجربه دارند.
مشاوره حوزه کسب و کار در هشت آرزو
مشاوره مدیریتی یکی از خدمات مهم در هشت آرزو میباشد. مشاوره مدیریت، ایدهها، ابزار و اطلاعات علمی و تجربی را در اختیار مشتریان خود قرار میدهیم تا با صرف کمترین زمان، انرژی و سرمایه به اهداف موردنظر خود برسند.
زغال سنگ و صنایع مرتبط
زغال سنگ یکی از مهمترین سوختهای فسیلی است و در دسته مواد رسوبی طبقه بندی میشود. حدود 40 درصد از برق تولید شده در سراسر جهان از سوزاندن آنها تولید میشود. در صنعت فولاد نیز بیشتر کورهها با زغال سنگ کار میکنند. با توجه به فعالیتهای بخش فولاد، گروه هشت آرزو، امکان مشاوره و ارائه خدمات مختلف در این زمینه را دارد.
تعریف کارآفرینی چیست؟
کارآفرینی واژهای نسبتا قدیمی با ریشه فرانسوی است. واژه کارآفرین حدود سیصد سال قدمت دارد و اولین کسانی که واژه کارآفرین و مفهوم کارآفرینی را مطالعه کردند اقتصاددانان بودند. افرادی مانند ریچارد کانتیلون و آدام اسمیت در قرن 17 و 18 از کلمه کارآفرین استفاده کردند.
حداقل تاریخچه کارآفرینی به یک قرن پیش برمی گردد
اگرچه حدود سیصد سال است که از برخی افراد به عنوان کارآفرین یاد میشود، اما کارآفرینی آنطور که ما میفهمیم (و در زمینههایی مانند مدیریت بازرگانی دیده میشود) تنها حدود یک قرن است که محبوبیت داشته است.
یعنی اینکه کارآفرینی را یک علم بدانیم و عدهای در دانشگاهها متخصص کارآفرینی باشند یا عدهای بخواهند مسیری را بین اشتغال و کارآفرینی انتخاب کنند و این انتخاب به عنوان یک چالش جدی حرفهای شناخته شود یک اتفاق است. نسبتا جدید است و متعلق به قرن گذشته است.
تعریف جوزف شومپیتر از کارآفرینی
رسم بر این است که در هر فعالیتی عده ای از پیشکسوتان و بزرگان آن منطقه پدر یا مادر آن منطقه را اعلام میکنند. برای مثال، پیتر دراکر را پدر مدیریت مدرن و فردریک تیلور را پدر مدیریت علمی میدانند.
اگر بخواهیم پدری را انتخاب کنیم که این سبک را بر عهده بگیرد، تقریباً یک اجماع کلی در مورد آقای جوزف شومپیتر وجود دارد. او در دهه های 1930 و 1940 مطالعات گسترده ای در زمینه کارآفرینی انجام داد و مقالات متعددی در این زمینه منتشر کرد.
شومپیتر در سال 1928 کارآفرینی را به شرح زیر تعریف کرد:
ماهیت کارآفرینی درک و استفاده از فرصتها است.
البته شومپیتر به تدریج وارد سیاست شد و پس از آن تعاریف بعدی او تا حدودی جنبه وسیع تری به خود گرفت. به عنوان مثال، وی خاطرنشان کرد که این کارآفرینان هستند که اقتصاد و سازمانها را زنده میکنند.
البته دیدگاه شومپیتر از کارآفرینی به این تعریف محدود نمیشد. او ابعادی از کارآفرینی را فراتر از مفهوم اپورتونیسم و فرصت طلبی میدید. شومپیتر توجه ویژه ای به رابطه بین کارآفرینی و نوآوری داشت. او به پنج شکل از نوآوری نگاه کرد:
- ارائه محصول جدید
- از یک فرآیند جدید برای ساخت یک محصول قدیمی استفاده کنید
- ایجاد یک بازار جدید برای یک محصول موجود
- منبع جدیدی از مواد خام را کشف و استفاده کنید
- ایجاد یک ساختار جدید برای یک صنعت موجود
او در مورد ویژگیهای کارآفرینان و شیوههای کار آنها به قدری جزئیات میدهد که امروزه در مقالاتی درباره کارآفرینی، گاهی اوقات به جای تعریف شومپیتر از کارآفرینی، اصطلاح کلیتر کارآفرین شومپیتر را به کار میبرند تا هر آنچه او در نظر داشت حفظ شود و از دست نرود.
تعریف بنگاه تجاری و ریشه کلمه بنگاه
اصطلاح فارسی کسب و کار و معادل انگلیسی آن Firm کلمات قدیمی هستند.
این کلمه حتی در شعر فردوسی به معنای سرا و منزلگاه به کار رفته است. کلمه Firm از آلمانی به انگلیسی مهاجرت کرد، اما Firma یکی از کلماتی است که در آلمان برای بنگاه اقتصادی و جامعه و تجارت استفاده میشود و مترادف با شرکت است.
اما تاریخچه کلمه شرکت هرچه که باشد، آنچه امروزه در زبان های مختلف تحت عنوان شرکت استفاده میکنیم، استفاده نسبتاً اخیری است که توسط اقتصاددانان رایج شده است.
اما برای درک ساده شرکت هشت آرزو و سایر شرکتها تعریف زیر مفید و کافی است:
تعریف بنگاه تجاری
شرکت، سازمان یا گروهی از منابع است که با هم یک محصول خاص (کالا یا خدمت) را ارائه کرده (همانند برنامه شرکت هشت آرزو) و آن را برای سود اقتصادی به فروش میرساند. این شرکت با هدف عمر طولانی و فعالیت مستمر ایجاد و تأسیس شده است.
منابع در تعریف فوق به منابع در معنای وسیع آن اشاره دارد. منابع مالی، نیروی انسانی، ابزار تولید، دانش فنی و هر آنچه که در تولید کالا و خدمات قابل استفاده است در فهرست منابع قرار میگیرد.
چند نکته در تعریف شرکت
همانطور که در تعریف ذکر شد، شرکت باید برای کسب سود و فروش خدمات ثبت شود. بنابراین وزارتخانه یا سازمان غیردولتی یا انجمن فرهنگی که هدف اصلی آنها ایجاد درآمد اقتصادی نیست، تجارت محسوب نمیشود.
نکته دیگر اینکه شرکت نیازی به داشتن شخصیت حقوقی یا اتحادیه ندارد. به گفته کارشناسان اقتصادی، اگر چند نفر به صورت مشترک یک فروشگاه کوچک پوشاک را مدیریت کنند و هیچ نهاد حقوقی برای این فعالیت تشکیل نشده باشد، باز هم یک بنگاه تجاری است.
چرا اقتصاددانان اصطلاح بنگاه را دوست دارند؟
اقتصاددانان دوست دارند از کلمه “کسب و کار” استفاده کنند و شما میتوانید این کلمه را به طور گسترده در نوشتهها و توضیحات آنها بخوانید و ببینید. زیرا اقتصاددانان میتوانند از این کلمه برای نام بردن بخش مهمی از اقتصاد استفاده کنند و آن را زیر یک سقف قرار دهند.
در تجارت، شرکت قبل از خانواده قرار میگیرد (اصطلاح شرکتها و خانوادهها نیز در تجارت رایج است). خانوارها منابع خود (از جمله اعضای خانواده) را در اختیار شرکتها قرار میدهند و شرکتها از این منابع برای ارائه محصولات استفاده میکنند.
البته همین خانوادهها محصولات را از شرکتها میخرند و برای خرید محصولات به شرکتها پول میدهند و شرکتها از این پول برای منابعی که از خانوادهها دریافت کرده اند (از جمله حقوق اعضای خانواده) استفاده میکنند. ). چرخ اقتصاد چگونه میچرخد
آیا رویکرد کارآفرینی وجود دارد؟
به عبارت دیگر آیا میتوان مراحل کارآفرینی را مانند هر فرآیند دیگری به ترتیب مشخص و اعلام کرد؟
حدس زدن پاسخ این سوال دشوار نیست: همه کارآفرینان مراحل یکسانی را پشت سر نمیگذارند و کارآفرینی – مانند هر فعالیت دیگری که با خلق و خلاقیت مرتبط است – ساختار چندانی ندارد. با این حال، تعریف فرآیند کارآفرینی در کتاب های کارآفرینی و تدریس آن در دوره های کارآفرینی رایج است. برخی از مزایای یادگیری فرآیند کارآفرینی عبارتند از:
مربی کارآفرینی با تعریف فرآیند میتواند مطالب و نکات آن را سازماندهی کند و در نتیجه ساختار مناسبی را برای آموزش کارآفرینی تعریف و طراحی کند.
کسانی که قبلا دوره کارآفرینی را گذرانده اند یا قصد دارند به طور رسمی بیشتر در مورد کارآفرینی بیاموزند، میتوانند از فرآیند کارآفرینی بیاموزند و ارتباط بین موضوعات مختلف دوره کارآفرینی را بهتر درک کنند.
فرآیند کارآفرینی میتواند به عنوان یک چک لیست عمل کند. به عبارت دیگر، کسانی که کارآفرینی را به صورت آکادمیک یا تجربی میشناسند، میتوانند از آن برای یافتن نواقص خود استفاده کنند و برای تکمیل دانش خود برنامه ریزی کنند. فرآیند کارآفرینی میتواند ابزار مناسبی برای حل مسئله باشد. به عبارت دیگر، زمانی که کارآفرینان در مسیر خود با موانع و مشکلات جدی مواجه میشوند، بررسی این فرآیند میتواند ایدههایی برای شکستن بنبستها و غلبه بر موانع در ذهن آنها ایجاد کند.
سوالات متداول
آدرس شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو در چه محلی است؟
تهران – شهر تجریش، محله دزاشیب، خیابان شهید حسین نجابتجو، خیابان شهید رضا کبیری، پلاک 32، طبقه دوم، شرکت هشت آرزو
️ مدیران شرکت توسعه کارآفرینی هشت آرزو چه کسانی هستند؟
طبق آخرین آمار مدیران شرکت هشت آرزو شامل آقایان: محمد حسین امیری, اسفندیار امیری, روزبه حدائق و خانم کیمیا امیری میباشد.