این عقبنشینی از دادخواست SEC علیه بایننس (Binance) ناشی شده است، اما این سازمان همچنان به دنبال ادعاهای مربوط به نقض قوانین اوراق بهادار توسط این صرافی کریپتو است.
در یک پینوشت از پرونده دادگاهی در تاریخ ۱۲ سپتامبر، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) از موضع قدیمی خود مبنی بر این که ارزهای دیجیتال را به عنوان «اوراق بهادار» معرفی کند، عقبنشینی کرده و قصد دارد در آینده از زبان دقیقتری استفاده کند.
این عقبنشینی از دادخواست در حال جریان SEC علیه صرافی بایننس ناشی شده که به دلیل ارائه و فروش اوراق بهادار ثبتنشده، این صرافی را متهم کرده است. در شکایتی در سال ۲۰۲۳، SEC ده دارایی رمزنگاریشده در پلتفرم بایننس را به عنوان «اوراق بهادار» معرفی کرد، از جمله توکنهای بومی سولانا (Solana)، کاردانو (Cardano)، و پالیگان (Polygon).
SEC در دادخواست ۱۲ سپتامبر اعلام کرد که «از هرگونه سردرگمی» ناشی از معرفی این توکنها به عنوان «اوراق بهادار دارایی رمزنگاریشده» پشیمان است و «دیگر از این اصطلاح به صورت مختصر استفاده نمیکند».
این سازمان اظهار داشت: «با استفاده از اصطلاح ‘اوراق بهادار دارایی رمزنگاریشده’ (crypto asset securities)، SEC به خود دارایی رمزنگاری به عنوان اوراق بهادار اشاره نمیکند.» بلکه وضعیت یک توکن به عنوان اوراق بهادار «مجموعهای از قراردادها، انتظارات و تفاهمات متمرکز بر فروش و توزیع [دارایی رمزنگاریشده]» را در بر میگیرد.
پل گروال (Paul Grewal)، مدیر ارشد حقوقی Coinbase، از SEC انتقاد کرده است. SEC ادعا میکند حتی با این تعریف محدودتر، بایننس همچنان به دلیل ارائه اوراق بهادار غیرقانونی مقصر است، زیرا توکنهای این صرافی «همچنان به عنوان قراردادهای سرمایهگذاری ارائه و فروخته میشوند.»
این نهاد نظارتی بر فروش غیرقانونی اوراق بهادار از طریق صرافیهای رمزنگاری تاکید دارد، همانطور که علیه صرافی کرکن (Kraken) نیز در نوامبر این اتهامات را مطرح کرد.
فشار بر نهادهای مالی ایالات متحده از جمله SEC و کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) افزایش یافته است تا رویکرد سختگیرانه و مبهم خود نسبت به اجرای قوانین مربوط به کریپتو را کنار بگذارند.