امروزه شاهد پیوستن بسیاری از افراد به بازارهای مالی مخصوصا بازار فارکس هستیم. فارکس یکی از بزرگترین بازارهای مالی دنیا با حجم معاملات ۶.۶ تریلیون دلار است. این آمار نشان میدهد که فارکس نقدینگی بالایی دارد و به همین دلیل مورد توجه معاملهگران و سرمایهگذاران قرار گرفته است. با ثبت نام در یک بروکر یا کارگزاری میتوان به بازار مالی فارکس دسترسی پیدا کرد. البته در میان تعداد زیاد بروکرها، انتخاب یک بروکر برای افراد به یک چالش بسیار مهم تبدیل شده است. با این حال، ثبت نام آلپاری میتواند تا حدود زیادی از نگرانیهای کاربران درباره انتخاب یک بروکر معتبر را حل کند و با توجه به امکانات و قابلیتهای فوقالعاده آلپاری، این بروکر توانسته است تا پاسخگوی نیاز کاربران خود باشد. در ادامه به بررسی بیشتر این بروکر میپردازیم.
معرفی بروکر آلپاری
آلپاری یک بروکر فارکس است که اولین بار در روسیه در سال ۱۹۹۸ فعالیت خود را آغاز کرد. این بروکر در سال ۲۰۰۴ شعبه انگلستان خود را تحت نظارت رگولاتوری FCA افتتاح کرد و سپس در سال ۲۰۰۶ شعبه آمریکایی خود را تحت نظارت رگولاتوری NFA ثبت نمود و در نهایت، در سال 2010، شعبه قبرسی خود را تحت نظارت CySec افتتاح کرد.
آلپاری در طی دوران فعالیت خود، با تغییرات و چالشهای بسیاری مواجه شده است. در ابتدا بروکر آلپاری دارای شعبههای بسیار فعال در سراسر جهان و دارای لایسنسهای معتبر رگولاتوریهای بزرگ جهان بود تا اینکه با واقعه تاریخی فرانک سوئیس همه چیز عوض شد.
در مدت زمان بسیار کوتاهی، دلار آمریکا در مقابل فرانک سوییس ۳۰ درصد کاهش قیمت را تجربه کرد که این اتفاق باعث بروز اتفاقات منفی در بازار شد و زیانهای بسیاری را برای بروکرهای فارکس به بار آورد. آلپاری یکی از بروکرهای قربانی بود که در اثر این حادثه، شعبه انگلستان بروکر آلپاری اعلام ورشکستگی کرد.
بعد از تصمیم به اعلام ورشکستگی در انگلستان، آلپاری شعبههای خود در آمریکا و نیوزلند را نیز تعطیل کرد تا به ربع مشکلات مالی و حقوقی بپردازد.
آیا آلپاری معتبر است؟
یکی از فاکتورهایی که سندی بر اعتبار یک بروکر به شمار میرود، قدمت و سابقه طولانی مدت فعالیت آن است. البته در کنار آن باید به داشتن رگولاتوریها و مجوزهای قانونی بروکر نیز حتما دقت کرد تا ثبت نام آلپاری و فعالیت در این بروکر را با آسودگی خاطر انجام دهید.
بروکر آلپاری فاقد رگولاتوری سطح ۱ بین المللی است. البته شرکت Alpari (Comoros) Ltd در سازمان خدمات بینالمللی جزیره موهلی با شماره HY00423015 به ثبت رسیده و از این نهاد اجازه فعالیت به عنوان کارگزار و شرکت تسویه وجوه بینالمللی تحت مجوز شماره T2023236 را دارد.
رگوله Alpari Comoros در FINACOM
دومین مجوز بروکر آلپاری، FINACOM یا Financial Commission (خدمات کمیسیون مالی) است که به شکایات میان مشتری و بروکر رسیدگی میکند و مشتریان را تا سقف ۲۰۰۰ یورو بیمه میکند. البته باید بدانید که این شرکت درواقع یک رگولاتوری نیست و تنها یک سازمان نظارتی مستقل است. بهعلاوه این بیمه ایرانیان را شامل نمیشود.
آیا احتمال قطع همکاری آلپاری با ایرانیان وجود دارد؟
قطع همکاری آلپاری با کاربران ایرانی بستگی به عوامل مختلفی دارد که ممکن است در آینده نسبت به اجرا شدن این موضوع تاثیرگذار باشد. برخی از این عوامل عبارتند از:
تغییرات در قوانین و مقررات مالی: هرگونه تغییر در قوانین و مقررات مالی میتواند بر روی آینده همکاری آلپاری با ایرانیان اثرگذار باشد. به عنوان مثال، اگر قوانین جدیدی اجرا شود که باعث محدودیتهای جدیدی برای بروکرهای فارکس در ایران شود، این ممکن است باعث قطع همکاری آلپاری با ایرانیان شود.
تحریمها و تغییرات در روابط بینالمللی: اگر بروکرها مورد تحریمهای جدید قرار گیرند یا روابط بینالمللی تشدید شود، این ممکن است به قطع همکاری آلپاری با ایرانیان منجر شود.
سیاستهای داخلی بروکر: سیاستها و راهبردهای داخلی بروکر نیز میتواند تأثیرگذار باشد. اگر آلپاری تصمیم بگیرد که بازار ایران را ترک کند یا به دلایل دیگری تصمیم به قطع همکاری با ایرانیان بگیرد، این موضوع نیز برای کاربران مهم است.
تحولات صنعت فارکس: هرگونه تغییرات یا تحولات در صنعت فارکس و بازارهای مالی جهانی ممکن است تأثیرگذار باشد. این تغییرات میتوانند شامل افزایش رقابت، تغییرات در نرخ ارزها و تحولات تکنولوژیکی باشند که ممکن است به تغییر در سیاستهای بروکرها منجر شوند.
در کنار همه این عوامل، توجه به شرایط فعلی بروکر نیز ضروری است. در حال حاضر اکثر کاربران بروکر آلپاری، ایرانیان هستند و تصمیم به قطع همکاری این بروکر با ایرانیان میتواند تبعات مالی و زیانباری را برای آنان به همراه داشته باشد. بههرحال این احتمال وجود دارد اما برای تشخیص دقیق وضعیت، نیاز به پیگیری و بررسی مستمر وضعیت بازار و شرایط مالی و سیاسی وجود دارد.
خلاصه مطلب
در حال حاضر، بازار فارکس به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان با حجم معاملات ۶.۶ تریلیون دلار، برای معاملهگران و سرمایهگذاران بسیار جذاب است. ثبت نام آلپاری و یا ثبت نام در هر بروکر دیگر، میتواند راهی برای دسترسی به این بازار پرسود باشد. آلپاری، با شعبههای متعدد و لایسنسهای معتبر رگولاتوری، تاکنون به عنوان یکی از بروکرهای معتبر شناخته شده است. با وجود اعتبار بالای این بروکر، سوالی که ممکن است کاربران از خود بپرسند این است: آیا احتمال قطع همکاری آلپاری با ایرانیان وجود دارد؟ این موضوع بستگی به عواملی دارد که ممکن است در آینده تأثیرگذار باشند. تغییرات در قوانین و مقررات مالی، تحریمها، سیاستهای داخلی بروکر، و تحولات صنعت فارکس همگی میتوانند تأثیرگذار باشند. اما با توجه به سابقه و همکاری طولانی این بروکر با ایرانیان، قطع همکاری بسیار بعید بهنظر میرسد و کاربران با ثبت نام آلپاری میتوانند با آسودگی خاطر به انجام معاملات بپردازند.
وبسایت ابزار ترید این مقاله را به منظور حمایت از کسب و کارها منتشر شده است و تنها به عنوان یک نقطه نظر فنی ارائه شده است، این به هیچ وجه به معنای تایید یا تضمین این مطلب نمیباشد.